Världens bästa hund

Min fyrbenta korv. Tycker om dig så mycket!

 

3:e plats och pinne!!!
Hej! 
Har varit mycket tävlingar nu på bloggen och det bara fortsätter. Idag har vi varit i Ronneby och det har gått jättebra. Eller ja, bortser man från agilityklassen så gick det jättebra ;) Idag kom jag och Csolo på en 3:e plats och knep även vår första pinne!! Och nej, inte en pinne man hittar i typ skogen. Får man 3 så kallade pinnar i varje klass får man flytta upp. Just nu ligger jag och Csolo i klass 1, får vi alltså 2 pinnar till i hoppklass kan vi välja att flytta upp oss till klass 2. 
Magnus och Sabina var också där idag. Magnus tillsammans med Dexter hamnade på en 6:e plats och även de fick en pinne!!! Dagen har verkligen varit kanon! 

Klippet nedanför är när vi kör hoppklass. Csolo gör som vanligt hur bra som helst ifrån sig. Dock är jag väldigt slarvig med min handling vilket gör att jag inte är 100% nöjd med loppet. Men som sagt, Csolo gör det så himla bra!!
 Smålandsstenar

Hej!
Igår var jag på tävling i Smålandsstenar. Blev en tidig morgon och gick upp redan vid 4. Åkte dit och slog upp vårt tält bredvid Magnus och Sabina som är ägare till Csolos lillebror, Dexter! De gjorde premiär idag och fick med sig en pinne hem från hoppklassen! Jättebra jobbat!!! 

Är så himla nöjd med Csolo idag. Blev 10 fel på agilityklassen och en disk på hoppklassen men kollar man i helhet flyter det på sååå himla bra!! Allt som blir fel är missar från mig. Släpper henne för tidigt, visar inte tydligt osv! 

Glöm inte att kolla i HD!