Helgen

Lördag: Gick upp väldigt tidigt och åkte sedan mot Öland för min första agilitytävling. Gick hur bra som helst, blev diskad vid säcken men utöver det gick det jättebra. Hon gick med på alla byten, hade farten uppe och jag kände verkligen att vi visste vad vi höll på med. Satt och grät efter mitt lopp för jag var så nöjd med henne! Världens bästa hund. Ska även försöka få in videon på datorn som mamma filmade när vi tävlade och sen lägga ut den här. Nu blir det hårdträning för nästa tävling som är i Emmaboda.
Åkte till Mathias efter att jag kommit hem och eftersom han är sjuk skämde jag bort honom extra mycket med chips, glass och läsk.
 
Söndag: Vaknar upp bredvid min finaste såklart. Gjorde faktiskt inte så mycket idag. Duschade, åt frukost, spelade Lego Star Wars på xboxet oh sånt! Åkte hem runt 3 och har varit och kollat när laget spelade match mot Hult. Blev en vinst på 5-0 och imorgon är det match mot Långemåla som vi bara måste vinna. Har ätit mat och nu ligger jag i sängen och ska stänga på en film. Hörs imorgon. Puss!
 
 
 
 
 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar