Tyskland

Hej på er.
Har inte bloggat på hur länge som helst.. Är i Tyskland just nu hos en familj som jag ska bo hos i en vecka så tänkte uppdatera så ni där hemma får läsa om hur jag har det.

Började med att vi åkte buss från Mönsterås till Nyköping i tisdags. Sov på hotell till igår och flög till München/Memmingen. Därifrån tog vi bussen in till stan typ och åkte sen tåg resten av tiden. Kom till Rohrbach vid 2 ungefär där min tysk och hennes mamma hämtade mig. Åkte sedan till Mainburg till deras hus. Det är så sjuukt stort och jättefint. Fick ett rum som också är jättefint + eget badrum. Kan inte bli bättre.
Fick lite mat när jag kom hit, sov en stund och sen åkte vi till Verena som är en av Martinas kompisar.
På kvällen kollade vi på film, åt mat och satt vi bordet och pratade med hennes föräldrar.
Gick faktiskt och la mig runt 8. Dock var inte kvällen den bästa, inte alls faktiskt. Men kändes bättre när jag fått prata med mamma och Mathias.

Gick upp vid halv 7 idag och duschade. Ska snart äta frukost och sen gå till skolan. Uppdaterar mer om dagen sen.
Puss

 

Längsta dagen

Godmorgon.
Hade match igår och det blev en go vinst på 7-0. Skulle dock varit 8-0 men domaren missade helt att bollen var inne och studsade ut, medan han trodde den gick i stolpen.. Anyway, blev ju en vinst så det gör inte så mycket.

Vaknade vid kvart över 6, duschade och fixade mig sen ut till bussen. Suttit här sen 20 i och fixat klart min redovisning jag ska göra idag på kommunikationen. Har en lång dag till 4 så vi hörs kanske under dagen annars ikväll!
Puss

 

Håltimme

Hejsan!
Har haft rast sen 11, har det till klockan 1 så vi spenderar håltimmen i bibblan!


Regn

Godmorgon!
Tog sovmorgon idag till klockan 7 för jag tänkte cykla till skolan. Sämsta idéen någonsin med tanke på att det ösregnar! Pappa är så gullig och kommer oh hämtar mig om 5 minuter istället!


Helgen

Lördag: Gick upp väldigt tidigt och åkte sedan mot Öland för min första agilitytävling. Gick hur bra som helst, blev diskad vid säcken men utöver det gick det jättebra. Hon gick med på alla byten, hade farten uppe och jag kände verkligen att vi visste vad vi höll på med. Satt och grät efter mitt lopp för jag var så nöjd med henne! Världens bästa hund. Ska även försöka få in videon på datorn som mamma filmade när vi tävlade och sen lägga ut den här. Nu blir det hårdträning för nästa tävling som är i Emmaboda.
Åkte till Mathias efter att jag kommit hem och eftersom han är sjuk skämde jag bort honom extra mycket med chips, glass och läsk.
 
Söndag: Vaknar upp bredvid min finaste såklart. Gjorde faktiskt inte så mycket idag. Duschade, åt frukost, spelade Lego Star Wars på xboxet oh sånt! Åkte hem runt 3 och har varit och kollat när laget spelade match mot Hult. Blev en vinst på 5-0 och imorgon är det match mot Långemåla som vi bara måste vinna. Har ätit mat och nu ligger jag i sängen och ska stänga på en film. Hörs imorgon. Puss!
 
 
 
 
 

Just nu