Tävlingen

Hej!
Tänkte skriva lite mer om tävlingen jag var på igår.
Åkte till Kalmar och banvandringen för large började vid 10, efter det var det medium och seeeeen, efter lång väntan var det dags för de som tävlar i small. . Något jag borde lägga till är kanske att detta var två stycken svåra klass 2 banor som är en klass högre än vad jag brukar köra i. Hade debut i agilityklass där det alltså ingår balanshinder..
Banvandrade och det kändes väldigt bra. Startade som nr 5 vilket också kändes kanon! Då var man fortfarande varm och man hade hunden uppvärmd och redo.

Loppet gick huur fint som helst och det var inte förrän vid sista tunneln(3e hindret från mål) som jag faktiskt fattade att det var vårt första fel. Kollade inte riktigt att hon tog tunneln och började röra mig mot balanshindret vilket gjorde att hon följde efter mig som ger en vägran och 5 fel. Petade in henne i tunneln igen och hon tvekade inte på balanshindret som var hindret efter utan tog det utan att tveka. Dock tog det inte stann och hon hoppade av innan hindret slog i backen vilket ger 5 fel. Men annars var det felfritt och är så himla nöjd med henne!!!

Andra loppet var då hoppklass som är utan balanshindren. Startade som nr 11 och kändes mindre bra i början. Kände mig loj och inte så fokuserad med tanke på att jag var så nöjd med första loppet. Gick jättebra det också MEN i slalomet sprang hon ut efter typ fjärde ingången.. Hon tyckte nämligen det var lite roligt att det kom löv flygandes på planen så hon sprang efter det istället. Fick tillbaka henne snabbt och fortsatte ända till mål och fick alltså bara 5 fel! HUR NÖJD SOM HELST!!! Herregud vilken superhund jag har.

Kom på 7e plats i agilityklassen och fick med mig 15p i det loppet. I hoppklass kom jag på 6e plats och fick 20p i det. (Eftersom det var en "cup" mellan olika klubbar fick man poäng för att sen kunna lägga ihop det och se vilken klubb som var vinnare)

Är alltså sjukt nöjd med gårdagen och är helt chockad över att det gick så bra. Är också så glad att jag har min coach som hjälpt mig med att komma såhär långt! Världens bästa Emma!!


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar