Svenska

Sitter med Ebbz och har svenska. Vi ska göra diskussionsfrågor. Men Ebba spelar på telefonen och jag bloggar.
 

Rubrik

Hej på er!
Har inte bloggat på ett par dag men har inte haft något intressant att skriva. Har bott hos Mathias sen i Onsdags så har i princip gjort samma sak varje dag! Haha.
Sitter i skolan just nu. Har ett prov i ledarskap&organisation och en redovisning på engelskan idag. Ganska chill. Åker till Mathias efter skolan och är barnvakt ikväll.
Vi hörs!

Fick bli en bild på mina skruttisar
 

Finaste killen!

Godmorgon!
Fick vakna upp bredvid världens finaste kille idag igen! Så himla mysigt ❤️
Har fixat mig nu så ska snart ut till bussen! Slutar vid 10 över 2 så kommer uppdatera runt 3 igen! Puss!Nyklippt, -7cm

Mys med min bebis
Långpromenad

Hej!
Har studiedag idag så min klasskompis hilda kom ut hit med sin hund Gomez och vi har varit ute på en långpromenad! Jättemysigt!
Nu sitter jag och pluggar till grejer som ska bli klart innan nästa vecka!
The walking dead

Okej, är nog världens lyckligaste person nu. ÄNTLIGEN har säsong 4 av det walking dead börjat! Vet ju någon som ska köpa en påse godis till kvällen!!! Frukost
Just nu

Ja ni.. Just nu ligger jag helt död i soffan och kollar på family guy!
Mathias kom och hämtade mig vid halv 3 och körde hem mig. Finaste❤️
Gått en promenad med mamma&hundarna. Ska snart byta om senare vid 6 ska jag träna mitt knattelag och efter det har jag träning själv!

Tävlingen

Hej!
Tänkte skriva lite mer om tävlingen jag var på igår.
Åkte till Kalmar och banvandringen för large började vid 10, efter det var det medium och seeeeen, efter lång väntan var det dags för de som tävlar i small. . Något jag borde lägga till är kanske att detta var två stycken svåra klass 2 banor som är en klass högre än vad jag brukar köra i. Hade debut i agilityklass där det alltså ingår balanshinder..
Banvandrade och det kändes väldigt bra. Startade som nr 5 vilket också kändes kanon! Då var man fortfarande varm och man hade hunden uppvärmd och redo.

Loppet gick huur fint som helst och det var inte förrän vid sista tunneln(3e hindret från mål) som jag faktiskt fattade att det var vårt första fel. Kollade inte riktigt att hon tog tunneln och började röra mig mot balanshindret vilket gjorde att hon följde efter mig som ger en vägran och 5 fel. Petade in henne i tunneln igen och hon tvekade inte på balanshindret som var hindret efter utan tog det utan att tveka. Dock tog det inte stann och hon hoppade av innan hindret slog i backen vilket ger 5 fel. Men annars var det felfritt och är så himla nöjd med henne!!!

Andra loppet var då hoppklass som är utan balanshindren. Startade som nr 11 och kändes mindre bra i början. Kände mig loj och inte så fokuserad med tanke på att jag var så nöjd med första loppet. Gick jättebra det också MEN i slalomet sprang hon ut efter typ fjärde ingången.. Hon tyckte nämligen det var lite roligt att det kom löv flygandes på planen så hon sprang efter det istället. Fick tillbaka henne snabbt och fortsatte ända till mål och fick alltså bara 5 fel! HUR NÖJD SOM HELST!!! Herregud vilken superhund jag har.

Kom på 7e plats i agilityklassen och fick med mig 15p i det loppet. I hoppklass kom jag på 6e plats och fick 20p i det. (Eftersom det var en "cup" mellan olika klubbar fick man poäng för att sen kunna lägga ihop det och se vilken klubb som var vinnare)

Är alltså sjukt nöjd med gårdagen och är helt chockad över att det gick så bra. Är också så glad att jag har min coach som hjälpt mig med att komma såhär långt! Världens bästa Emma!!

New in!

Var i Kalmar idag på tävling(skriver mer om det sen) så på vägen hem svängde vi förbi modehuset och köpte 2 par skor(ett par bruna och ett par svarta) och en ny vinterjacka! Är jättenöjd med allt!!


Mysdag

Hej på er!
Vaknade bredvid min älskling idag vilket är det bästa som finns!
Har myst med kattungarna, varit ute med hundarna, handlat och nu sitter vi framför tv'n! Försöker göra klart mina skolarbeten+ att jag pluggar till ett prov jag har på tisdag!
Agility

Mot klubben för träning med min finaste hund!Idrott specialisering

Sitter just nu och håller på med våra träningsscheman där vi ska hålla på med saker vi vill bli bättre på. Älskar den här kursen, kan vara något av det bästa jag valt!


 

Film på spanskan

Godmorgon!
Sitter på första lektionen och kollar på en film. Är en kort dag idag och slutar vid halv 1 tror jag!Sjuk

Hejsan!
Gick hem från skolan igår eftersom jag mådde piss. Eftersom Mathias också var sjuk åkte jag till honom så vi kunde sjuka tillsammans. Vaknade idag och mådde fortfarande dåligt så var hemma idag också. Får se hur det blir imon.
Har ingen lust att blogga faktiskt, ska dra igång en film och sen sova!
 
 
 


 

Sovmorgon

Godmorgon!
Spelade ju match igår och blev en vinst på 16-9! Åkte till Mathias på kvällen och sov där tills idag! Har sovmorgon till kvart i 10 så åkte hem innan jag åker tillbaka till skolan!ÄNTLIGEN

Hej på er!
Har min första handbollsmatch den här säsongen vid 3 idag! Är riktigt nervös men känns så jävla bra att vara tillbaka på handbollsplan!!TACK KERSTIN!!

Har inte alls haft lust att blogga på ett tag och det beror faktiskt också på att jag hatat min bloggdesign. Tyckte den var så himla ful men nu har Kerstin varit så gullig och fixat den åt mig! Är så himla nöjd! Tack för hjälpen gumman!!Kattungsmys

Hej!
Har helt glömt att berätta att vi har kattungar här hemma. 4 st små charmtroll som vi tagit in!
Sitter just nu framför tv'n med min katt som sover på min mage!