Lång dag

Godmorgon!
Hade sovmorgon idag i vanlig ordning, var jätteskönt att verkligen få sova ut. Idag är det som igår, en lång dag så jag går till 4. 
Ikväll är det fotbollsträning som gäller, så himla taggad!!
❤️

Inte lätt att plugga med en katt i ansiktet.
Mycket i skolan

Hejsan svejsan!
Var ungefär en vecka sen jag bloggade nu men som ni vet har jag väldigt mycket i skolan och lägger faktiskt det före bloggen.
Gått en lång dag idag så nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Kvällen består av plugg i mängder så får se hur mycket jag kommer uppdatera.

:)

Godmorgon!
Sitter som vanligt först i skolan! Har egentligen sovmorgon idag men struntar i den för att jobba med ett arbete. Har inte mycket att skriva, hörs kanske senare!Heldag i sporthallen

Hej på er! Blir en heldag i sporthallen idag. Först coacha knattelaget, har match själv och sen kolla på herrarnas match. Dagar som denna trivs jag så jävla bra!

Ledarskap och organisation

Hej! Var längesen jag bloggade men har väldigt mycket i skolan just nu så känner att jag hellre lägger ner tid på det. 
Har iaf ledarskap nu där vi håller på med ett nytt arbete. Vi ska välja en valfri ledare och kolla upp ledarstil osv. Har valt att skriva om Bengt Johansson. Tror det kan bli en rolig uppgift om jag får det att flyta på bra. 
Idrott specialisering

Går inte att plugga

Finns en viss sötis som inte låter mig plugga ifred. Har lekt en halvtimma på min dator och nu somnade han där! Kan inte flytta på honom heller för då kommer jag känna mig så dum!! Haha, världens sötaste!

Lektion med mina bruds

Halloween

Här kommer lite bilder från halloweenfesten som var i lördags!Matte är inte min grej :))))))