fotboll

Hejsan! Kom hem igår efter nästan 2 veckor! Riktigt skönt faktiskt!

Idag har jag övningskört till min mormor där jag klippte lite gräs och tjänade cash!! Snart ska jag byta om och cykla in till Mås för lite fotboll med underbara vänner!♥

Lite bilder från igår!


Twitter

Hejhej!
Okar inte blogga hela tiden! Ni får följa mig på Twitter denna veckan @ebbaakjellberg

PUSS!

borta 2 veckor

Har ingen ork att blogga just nu. Tänkte bara säga att imorgon åker jag iväg med Mathias och hans familj. Kommer vara borta i 2 veckor. men första veckan kommer vi ha dator och internet så kommer säkert slänga in lite bilder :)

Latitud 57

Nu är jag fixad och klar för en kväll/natt med mina fina brudar i Oskarshamn! Bloggar kanske inatt när jag kommer hem!
Puss!

:)

Hejsan!
Var ju i Kalmar idag med mamma och Agens. Hade jätte mysigt, shoppade och åt! Åkte hem sen kom Emma och hämtade mig så åkte vi ut till Bruks! Tränade lite och det var massa andra där med sina hundar. Otroligt nog brydde sig Csolo knappt om dom och det gick jättebra!
Har kollat åp Gossip Girl i flera timmar så nu är det nog dags att gå och lägga sig!

Godnatt♥

Världens bästa mamma♥

Godmorgon!
Har hunnit duscha, fått en riktig Gossip Girl frukost som mamma hade lagat till och nu ska vi ut med hundarna en sväng. Drar även in till Kalmar för att äta lite sen!
Oh ikväll ska jag och Emma troligtvis träna lite Agility!
Låter som en riktigt bra dag!

Gossip Girl

Hejsan!
Har kommit tillbaka till en period då jag endast kollar på Gossip Girl. Har börjar kolla om alla avsnitt men nu när jag väl ska se ett av avsnitten så är den inte på mitt usb ?!?!?!?! Och då kan jag ju inte kolla vidare..
Får verkligen försöka lösa det..

Ananrs har jag haft en riktigt bra dag idag men att det alltid ska vara någon jävel som drar ner mitt humör till botten.. Jävla äckel, ut från mitt liv och ta tag i ditt egna!