min helg

Har varit ganska dålig uppdatering som vanligt men här får ni iaf dom senaste dagarna! 

Fredag;
Blev sista dagen på temaveckan, spelade upp våran lilla teater. Blev däremot inte bara för SO gruppen utan för bild och alla hemkunksapsgrupper också.. Ganska pinsamt! Hade klf-tid där man gjorde ett prov sen kollade man på teatern igen. Väntade på Nellie efter skolan sen gick vid med Stoffe hem till Nellie. Tog sen bussen vid 5 över 2 till kalmar. Köpte 1 vit t-shirt, 1 skjorta, 1 blus och 1 bandeau bh! Tog bussen hem vid typ 5 eller något? 
Kom hem till Nellie sen gick vi och mötte Stoffe och Mathias vid bussen. Gick nästan hela vägen hem till mig. Åt lite och fixade sen cyklade vi in till mås igen! Åkte hem runt 11 tiden. Stoffe den mesen åkte hem vid 1 och Nellie sov kvar! 

Lördag; Vakande runt 10 sen gick vi och åt frukost vid typ 12. Nellie blev hämtad, sen fixade vi oss och drog in till Mås. Lämnade Mathias hos Nem och jag stack till Emelie där Sara och Mathilda också va. Jag och Mathilda stack till Netto sen vidare till Ica. Var tvungen att åka hem och äta lite så mötte Mathias i hamnen så åkte vi hem. Gick över till grannen och var med kusinerna ett tag. När vi hade ätit klart fick vi skjuts in igen. Gick till Nem så följde dom mig till Statoil. Gick och mötte Mathilda så gick vi hem till Jesper där alla var! Gick runt i Mås lite sen. Mötte älsklingen sen så åkte vi hem. Grymt rolig kväll, tack alla :')

Söndag;
Åkte till mormor och firade morsdag där typ? Åt god mat osv, sen åkte vi direkt till matchen. Förlust med 0-1 så var väl inte så jävla kul ;) 
Fick skjuts till Fryd och ah, båda var väldigt hungriga så gick och delade på en pizza. Har precis varit hos Mathias mamma och hämtat nån jeffla C/o segemyhr serie som vi ska kolla på ikväll! 
Godnatt everybody

Blev ganska långt inlägg för er som orkade läsa ;)


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar