Konstsim next!

Helluu!
Var ju hos sjukgymnasten idag och fick göra massa övningar! Kände ingen smärta när jag gick heller så allt har gått jätte bra! Fick iaf ett träningsschema med typ 4 övningar som jag ska köra 3 ggr om dagen 3x20! Tar ju ingen tid alls så det är bara att köra på om man vill att det ska bli bra!
Direkt efter det kom Emelie och Oscar hit. Har badat solat och spelat kubb och krocket. Måste ju bara skryta till det med att jag och Emelie var överlägsna! Eller var Oscar bara riktigt rejält dålig!
Kollade på Toy Story (nostalgi så det sjunger om det) och sen tog jag och Emelie ett sista dopp innan dom skulle hem! Haha flummade till det rejält så trodde alla i familjen och Oscar skulle dö av skratt! Phuu, vi är bara bäst Slemelie!
Klockan är ju just nu 20 över 9 så får hoppas att min lille pöjk hinner med bussen nu vid halv 10! Stackaren ska gå från Torp också.. Hade gärna gått och mött han, men jaa! Synda att man inte kan ;)
Åååh. Håller på att bli myggbiten på varje ställe på kroppen så ska nog gå in och mysa ner mig i soffan med en gammal disney klassiker! Måste ju bara älska det!
Bloggar imorgon!

GODNATT ALLA LOVERS! och haters

Ooooschdå vad seriös man kan va!♥


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar